Game tester Thuiswerk vacature

Game tester Thuiswerk vacature

Wij zijn voor een toonaangevend recruitmentbureau voor de Nederlandse marktonderzoeksector. Ze werken rechtstreeks samen met enkele van ’s werelds grootste en meest gerenommeerde gameproducenten voor jou als betaalde Game Tester.

Als je een gamer bent, dan horen ze het graag van je. Het enige dat u hoeft te doen, is u gratis bij hen registreren en zij zullen u rechtstreeks e-mailen met details over nieuwe projecten zodra deze binnenkomen. Ze voeren een breed scala aan verschillende sessietypen uit, met een reeks aangeboden incentivebetalingen. Het kan een speltest van 1-2 uur zijn voor 50 euro contant geld of een test voor een familie- of vriendschapsgroep, waarbij elk lid 50-60 euro contant ontvangt, of misschien een test van 3-5 dagen, met incentive die oplopen tot zo hoog als 450 euro in contanten. Ze hebben soms zelfs kinderen nodig om deel te nemen!

Ze vereisen een verscheidenheid aan verschillende game tester (s), van zeer casual tot hardcore gamers, dus er is voor elk wat wils. Als je 18+ bent, man of vrouw, en geïnteresseerd bent in de mogelijkheid om betaald te worden om games te spelen die nog niet zijn uitgebracht, ga dan vandaag naar onderzoek-i. Registratie neemt slechts een moment in beslag en u kunt op elk gewenst moment de registratie ongedaan maken, als u dat wenst, geen vragen gesteld.

Word vandaag lid en beïnvloed de wereld van morgen.

Meer leuke thuiswerk vacatures bekijken.

Weet je bovendien zelf een leuke job waarbij het thuiswerken centraal staat? Meld hem hier aan!

De informatie op onze website wordt met grote zorgvuldigheid samengesteld en onderhouden. Ondanks deze zorgvuldigheid kan het voorkomen dat u typefouten aantreft. Voor dergelijke fouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid aangezien Thuiswerkjobs.nl hier geen schuld aan heeft. Daarom is alle informatie op onze websites dan ook onder voorbehoud van druk- en typefouten. Facebook Twitter

Over de auteur

administrator