Google gebruikerservaring Thuiswerk vacatures

Google gebruikerservaring Thuiswerk vacatures

Nummer één van de kernwaarden van Google is ‘Focus op de gebruiker en al het andere zal volgen’. Daarvoor zoeken wij mensen die de Google gebruikerservaring willen verbeteren.

Sinds het begin hebben we ons gericht op het bieden van de best mogelijke gebruikerservaring. Of we nu een nieuwe internetbrowser ontwerpen of een nieuwe aanpassing aan het uiterlijk van de startpagina, we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat ze u uiteindelijk van dienst zijn, in plaats van ons eigen interne doel of bedrijfsresultaat.

We zijn actief op zoek naar volwassenen in Nederland van 18 jaar en ouder om deel te nemen aan Google-gebruikersonderzoek. U kunt ons helpen producten te maken die het leven beter maken voor u, uw vrienden en uw gezin.

Inschrijven

Klik op de knop ‘Openen’ in de rechterbovenhoek of hieronder om u aan te melden en onze enquête in te vullen. Dit zal ons onderzoeksteam helpen u te matchen met onderzoeken die goed bij elkaar passen.

Deelnemen

Als u wordt gevraagd om deel te nemen aan een onderzoek, proberen we misschien een product waaraan we werken of laten ons weten wat u vindt van de producten die u dagelijks gebruikt. Studies kunnen plaatsvinden in een van onze Google-kantoren in Kings Cross of Victoria, of zelfs in het comfort van uw eigen huis via uw computer, smartphone of tablet.

Word beloond

Zodra uw studie is voltooid, ontvangt u een bedankcadeau zoals een MasterCard-cadeaubon en nog belangrijker, heeft u onze eeuwige dankbaarheid om ons te helpen Google-producten zo goed mogelijk te maken.

Meer leuke thuiswerk vacatures bekijken.

Weet je bovendien zelf een leuke job waarbij het thuiswerken centraal staat? Meld hem hier aan!

De informatie op onze website wordt met grote zorgvuldigheid samengesteld en onderhouden. Ondanks deze zorgvuldigheid kan het voorkomen dat u typefouten aantreft. Voor dergelijke fouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid aangezien Thuiswerkjobs.nl hier geen schuld aan heeft. Daarom is alle informatie op onze websites dan ook onder voorbehoud van druk- en typefouten. Facebook Twitter

Over de auteur

administrator