Thuiswerken

Thuiswerken

Wat is thuiswerken?

Thuiswerken is een van de beste manieren om een ​​beetje geld te verdienen als je een student bent van een universiteit of universiteit. Evenzo kunnen andere jongeren zonder werk maar die toegang hebben tot internet behoorlijk geld verdienen door online thuiswerken te doen met behulp van vaardigheden die ze al hebben – of vaardigheden die ze via internet kunnen verbeteren.

Online thuiswerken is het uitvoeren van taken die andere mensen niet de tijd, neiging of vaardigheden hebben om zelf uit te voeren. Als u thuis of elders over vrije tijd en toegang tot internet beschikt, kunt u uw vaardigheden gebruiken om online geld te thuiswerken.         

Clickworker

Hoe werkt thuiswerken?

Thuiswerk werk vanuit huis         Typisch, iemand zal een baan of project posten op een online thuiswerk website en geïnteresseerde thuiswerkers zullen bieden op de baan. Ze zeggen hoeveel ze zouden vragen om de taak te voltooien en waarom ze de beste persoon zijn om het uit te voeren. Vaak zijn deze voorstellen ‘verzegeld’, zodat alleen de huurder de volledige details van alle voorstellen kan zien, met als doel te voorkomen dat providers de biedingen van andere thuiswerkers ondergraven.

De persoon die de taak heeft gepost, kiest vervolgens uit alle voorstellen die ze hebben ontvangen en kent de baan toe aan de goedkoopste aanbieder of de thuiswerker die zij als de best gekwalificeerde voor de taak beschouwen.

De thuiswerker voert vervolgens het werk uit en stuurt het voltooide project terug naar de huurder. Als beide partijen zijn overeengekomen dat het project op een passende manier is uitgevoerd, wordt de betaling vergemakkelijkt.

Welke soorten werk is er beschikbaar?

Er is een breed scala aan werk beschikbaar dat online kan worden uitgevoerd, zodat je op zijn minst een paar dingen kunt vinden die je als thuiswerker zou kunnen uitvoeren.

Slechts enkele van de projecten waarop u kunt bieden, zijn onder meer:

 • Artikel schrijven
 • Grafisch ontwerp
 • correctie
 • editing
 • Online onderzoek
 • Programming
 • Copywriting
 • Transcriptie
 • Vertaling
 • Gegevensinvoer
 • Werk werk
 • Virtuele persoonlijke assistent
 • Gegevensanalyse
 • Grafisch ontwerp en Adobe Creative Suite Shaw Academy

Kortom, de lijst is eindeloos. Als je een vaardigheid hebt waar veel vraag naar is, dan is de kans groot dat iemand daar taken zal posten op zoek naar iemand zoals jij.

Hoe krijgen online thuiswerkers betaald?

Vaak wordt, zodra de taak is voltooid en beide partijen zijn overeengekomen dat alles in orde is, de taak als voltooid gemarkeerd en betaalt de huurder het overeengekomen bedrag aan de thuiswerker.

Sommige thuiswerk websites of bepaalde taken hebben betrekking op een ‘Escrow’-systeem dat van tevoren garandeert dat beide partijen tevreden zijn met hoe de taak is voltooid. Meestal betaalt de huurder het geld aan de thuiswerk-website zodra de opdracht is toegekend en zij het geld vasthouden totdat de taak als voltooid is gemarkeerd en iedereen tevreden is. In het geval van een geschil, zal de thuiswerk-website arbitreren voordat het geld wordt uitbetaald aan de aanbieder of aan de huurder wordt terugbetaald.

 Nog andere taken kunnen op uurbasis worden uitgevoerd, waarbij u ‘inlogt’ op de thuiswerk-website terwijl u werkt en facturen worden geproduceerd op basis van het aantal uren dat u daadwerkelijk aan het project hebt gewerkt.

Het geld bouwt zich op in uw online thuiswerk-account tot het een minimum uitbetalingsniveau bereikt, waarna de thuiswerk-site het geld naar uw bankrekening zal sturen, een cheque uit zal sturen of u via PayPal enz. Zal betalen.

Een deel van de thuiswerk sites produceren ook credit card-stijlkaarten die ze naar u zullen verzenden en die vervolgens kunnen worden ‘geladen’ met uw thuiswerk-inkomsten.

Voltooi je profiel

Een van de belangrijkste dingen die je kunt doen als je succesvol wilt zijn als een online thuiswerker is om je profiel goed te vullen en het te laten opvallen.

Al te vaak zie je thuiswerk websites bezaaid met thuiswerker-profielen die niets meer dan een naam en een klein beetje van het onderwijs achtergrond bevatten. Zou je iemand inhuren op basis van zo’n profiel?

Nee – laat uw eigen online profiel niet onvolledig of niemand gaat u een baan toekennen.

Markeer je vaardigheden

Net als bij een echt CV, besteed je wat tijd aan het invullen van iets over jezelf in elk afzonderlijk profielveld dat je kunt, en geef je redenen waarom je moet worden ingehuurd voor het thuiswerk contract in plaats van iemand anders.

Wat zijn jouw unique selling points? Ben je gewoon de beste programmeur in de buurt? Is uw spelling en grammatica veel beter dan de gemiddelde gebruiker van de website? Zo ja, laat potentiële werkgevers dat weten op uw profiel – en ondersteun het met bewijsmateriaal.

Een foto toevoegen Probeer

altijd een profielfoto van jezelf toe te voegen. De meeste aannemers zullen niet eens een profiel met de standaard standaardprofielafbeelding van het moeras opmerken, dus upload een goede foto van jezelf op zoek naar vriendelijke, professionele – en zeer verhuurbare!

Ontvang goede feedback

Als het u lukt om een ​​thuiswerk-baan te krijgen en deze met succes af te ronden, zorg er dan voor dat u de huurder zover krijgt dat hij wat goede feedback over uw profiel over u achterlaat. Sterke getuigenissen krijgen van vorige opdrachtgevers is een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat uw thuiswerkerprofiel er indrukwekkend uitziet voor potentiële toekomstige opdrachtgevers.

Maak gratis vaardigheidstests

Sommige van de online thuiswerk sites laten je gratis vaardigheidstests uitvoeren om je vaardigheid te tonen bij bepaalde taken in je profiel. U kunt bijvoorbeeld een gratis vaardigheidstest zien over spelling en grammatica. Als u hoopt om thuiswerk werk te krijgen door artikelen te schrijven of proeflezen, zorg er dan voor dat u dat soort gratis tests uitvoert om potentiële huurders een reden te geven om u te kiezen in plaats van iemand anders.

Enkele valkuilen van thuiswerken – en hoe ze te vermijden

Bieden op banen die u niet

echt kunt uitvoeren Als u denkt dat u een taak niet kunt uitvoeren op een manier die de huurder tevreden zal stellen, dan is het waarschijnlijk het beste om niet eens een biedingsvoorstel te doen in de eerste plaats. Als de huurder niet tevreden is met het werk dat u naar hen terugstuurt, leidt dit alleen maar tot betwiste betalingen en negatieve feedback. Je hebt dat soort dingen in geen enkele fase van je thuiswerkercarrière nodig.

Te snel bieden te hoog Bij

online thuiswerken moet je vaak beginnen met zeer lage biedprijzen om jezelf op te merken. Te veel mensen waarderen hun vaardigheden in het begin en zijn teleurgesteld omdat ze nooit een baan krijgen toegewezen.

Als je eenmaal een paar goedkope banen achter je hebt en je profiel hebt opgebouwd met geweldige feedback van vorige huurders, kun je beginnen met het verhogen van je prijzen. Sommige huurders zullen bereid zijn meer voor banen te betalen wanneer zij kunnen zien dat u al in staat bent om taken naar tevredenheid van andere huurders af te ronden.

Het profiel van de huurder niet controleren

De meerderheid van de mensen die een baan plaatsen op thuiswerk websites zijn eerlijke huurders die gewoon een taak willen voltooien volgens de standaard die ze nodig hebben.

Zoals je zou verwachten, zijn er helaas een paar gewetenloze huurders die proberen te profiteren van het systeem om gratis thuiswerkers werk te laten doen. Ze weigeren gewoon om de thuiswerker te betalen of ze creëren genoeg van een geschil en de dreiging van negatieve feedback dat de thuiswerker liever gewoon wegloopt.

Gelukkig kan een snelle blik op het profiel van de huurder u helpen beslissen of u ze al dan niet vertrouwt. Stel jezelf een paar vragen om je gerust te stellen voordat je een bod uitbrengt. Heeft de huurder eerder banen gepost? Hebben ze de banen toegekend aan een provider? Is de betaling uitgevoerd? Heeft de huurder een geschiedenis van het geven van negatieve feedback?

Door deze vragen te stellen, kun je bepalen of een huurder oprechte bedoelingen heeft met de banen die ze plaatsen. En het goede nieuws is dat de overgrote meerderheid van de huurders oprechte bedoelingen heeft.

Over de auteur

administrator